Troosters, posters die troost bieden

Om iedereen tijdens deze moeilijke en vooral onzekere tijden een hart onder de riem te steken, heb ik van een aantal van mijn eigen gedichten posters gemaakt die jullie hopelijk troost kunnen bieden, zogenaamde ‘Troosters’ dus.

Op deze Troosters vind je zowel gedichten die stilstaan bij het leven van alledag als gedichten om de onrust en het verdriet een plekje te kunnen geven.  

Kan jij of kan iemand in jouw omgeving wel wat bemoedigde, geruststellende woorden gebruiken? Zoek hier dan een Trooster uit die op dit moment troost kan bieden en print het bijbehorende bestand door op een van de onderstaande links te klikken. Je mag de Trooster ook voor iemand anders printen of aan iemand cadeau doen. Als je de Trooster wilt delen op Social Media en daarbuiten, denk er dan wel aan dat je een naamsvermelding en bronvermelding toevoegt. Alvast bedankt!

Als er nog vragen zijn of als je graag nog meer gedichten wilt lezen, laat hier dan een berichtje achter. Voor nu lieve groetjes en goed gezond blijven!

Liefs, Naomi